اطلاعات کامل درباره ویزای شینگن

ویزای شینگن یک مدرک معتبر است که از طرف مقامات مربوطه به افرادی که می‌خواهند از کشورهای عضو شینگن دیدار کنند، داده می‌شود. منطقه شینگن از ۲۶ کشور تشکیل شده است که به شهروندان خود اجازه می‌دهد تا در این منطقه همانند یک کشور واحد به‌راحتی دیدن کنند. از ۲۶ کشور عضو شینگن، ۲۲ کشور عضو اتحادیه اروپا و ۴ کشور عضو تجارت آزاد در اروپا هستند.

منطقه شینگن بیشتر کشورهای اروپایی را شامل می‌شود به‌جز انگلستان، و کشورهای رومانی، بلغارستان، کرواسی، قبرس و ایرلند به‌زودی به این منطقه وارد می‌شوند. بااین‌حال کشورهایی مانند نروژ، ایسلند، سوئیس و لیختن‌اشتاین، بااینکه جز اتحادیه اروپا نیستند، اما عضو شینگن هستند و به سیاست رفت‌وآمد آزاد در این منطقه احترام می‌گذارند.

کشورهای عضو منطقه شینگن

 

    • اتریش
    • بلژیک
    • جمهوری چک
    • دانمارک
    • استونی
    • فنلاند
    • فرانسه
    • آلمان
    • یونان
    • مجارستان
    • ایسلند
    • ایتالیا
    • لیتوانی
    • لتونی
    • لوکزامبورگ
    • مالت
    • هلند
    • نروژ
    • لهستان
    • پرتغال
    • اسلواکی
    • اسپانیا
    • سوئد
    • سوئیس
    • لیختن‌اشتاین

مدارک موردنیاز برای درخواست ویزا

1- اصل پاسپورت متقاضی با حداقل 2 سال اعتبار (کپی ویزای شینگن در صورت دارا بودن)

2- تکمیل فرک 5257 – مشخصات فردی (فرم اولیه و نهایی توسط این شرکت ارائه می‌گردد.)

3- تکمیل اولیه فرم 5645 – مشخصات فامیلی (فرم اولیه و نهایی توسط این شرکت ارائه می‌گردد.)

4- دعوت‌نامه ی معتبر که به صورت ویژه توسط “سام الیت” ارائه می‌گردد.

5- برنامه سفر (توسط این شرکت ارائه می‌گردد.)

6- پرینت 6 ماهه حساب بانکی به زبان انگلیسی با مهر بانک با مانده حساب بالا (نزدیک به زمان تحویل مدارک تهیه و به این شرکت همراه با سایر مدارک ارائه فرمایید.)

  • دقت شود بانک معادل دلار آمریکا و یا یورو، موجودی را در متن نامه قید کرده باشد.

7- 2 قطعه عکس 3.5 * 4.5 ( عکس جدید باشد، حتما با عکس پاسپورت متفاوت باشد.)

8- ترجمه شناسنامه.

9- ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر .

10- در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود.

 11- ترجمه اسناد و مدارک مالی:

اسناد ملکی شامل سند ملکی، سند محل کار و در صورت اجاره‌ای بودن محل کار قرارداد اجاره محل کار

اسناد مالی شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی  با مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده گذاری کوتاه مدت و یا بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه تمکن مالی و پرینت ۴ ماه اخر، یک ماه است.)

12- ترجمه گواهی شغلی:

  • کارمندان بخش دولتی و خصوصی : گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه آخرین حکم کارگزینی.
  • صاحبان شرکت های خصوصی: ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین.
  • تجار: ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه.
  • مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت.
  • کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب و یا تولید، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه.
  • بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.)

 13- ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند.

(کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شوند و ترجیحا به تایید دادگستری برسند.)

پروسه زمانی بررسی و عیب یابی و رفع آن توسط کارشناسان سام الیت به کمک خود شما حداکثر 3 روز به طول می انجامد.

بعد از تکمیل مدارک و تکمیل فرم درخواست ویزا و تاییدیه شما، نامه انگشت نگاری حداکثر طی 30 روز در اختیار شما قرار داده می شود

پس از انجام انگشت نگاری باید منتظر جواب سفارت بمانید. این جواب دهی سفارت 14 روز کاری طول می‌کشد و ما کمتر از 1 ساعت نتیجه را به شما اعلام خواهیم کرد.

اگر جواب منفی باشد، نامه سفارت مبنی بر رد درخواست در اختیار شما قرار داده می شود و اشکالاتی که به پرونده گرفته شده توضیح داده می شود. اگر هم جواب مثبت باشد، پاسپورتتان را در اختیار ما قرار می‌دهید تا نسبت به تحویل آن به سفارت اقدام کنیم.

 

سؤالات رایج

ویزای شینگن چیست؟

ویزای شینگن توسط یکی از کشورهای عضو شینگن صادرشده و به فرد اجازه می‌دهد تا در کشورهای عضو شینگن، که شامل کشورهای اتحادیه اروپا و تجارت اروپا هستند، آزادانه سفر کند.

نقش انجمن تجارت آزاد اروپا چیست؟

انجمن تجارت آزاد اروپا شامل ۱۰ واردکننده از ۹ کشور اروپایی (اتریش، بلژیک، فرانسه، آلمان، ایتالیا، هلند، اسپانیا، سوئیس و انگلستان) است. این انجمن در سال ۱۹۸۷ توسط قدیمی‌ترین و بزرگ‌ترین واردکنندگان تشکیل شد و در سال ۱۹۹۰ به‌طور رسمی تأیید شد. این انجمن در هلند برپا شد و فرم‌های آن به زبان هلندی است.

انجمن تجارت آزاد اروپا با اتحادیه اروپا چه تفاوتی دارد؟

درحالی‌که انجمن تجارت آزاد اروپا شامل ۱۰ واردکننده از ۹ کشور اروپایی (اتریش، بلژیک، فرانسه، آلمان، ایتالیا، هلند، اسپانیا، سوئیس و انگلستان) است، اتحادیه اروپا از اغلب کشورهای اروپایی تشکیل‌شده (۲۸ کشور) که از طریق یک واحد پول رایج به نام یورو، در اقتصاد جهان نقش واحدی دارند.

با دریافت ویزا تا چه مدت می‌توان در منطقه شینگن اقامت داشت؟

بر اساس نوع ویزایی که از سفارت یا کنسولگری دریافت نموده‌اید و بر اساس دلیل شما برای سفر به این منطقه، با محدودیت‌هایی روبه‌رو هستید. بزرگ‌ترین محدودیت این است که پس از ورود به این منطقه هر شش ماه یک‌بار فقط می‌توانید ۹۰ روز اقامت داشته باشید.

در چه شرایطی می‌توان برای دریافت ویزای شینگن درخواست نمود؟

هر فردی که بتواند مدارک موردنیاز را تحویل داده و برای اقامت در این منطقه سرمایه و پول کافی داشته باشد، می‌تواند برای دریافت ویزا اقدام کند.

کدام کشورهای غیر عضو شینگن به دارندگان ویزای شینگن اجازه ورود می‌دهند؟

۱۹ کشور که عضو اتحادیه اروپا و منطقه شینگن نیستند، به دارندگان ویزای شینگن اجازه می‌دهند تا به کشورشان وارد شوند. بنابراین برای ورود و اقامت موقت در این کشورها به ویزای ملی نیازی نیست.

برنامه سفر برای درخواست ویزا به چه صورت است؟

برنامه سفر یک سند تأییدشده است که برنامه سفر یک پرواز خاص را نشان می‌دهد که توسط کارشناسان “سام الیت” به شما اهدا می‌شود.

جهت دریافت مشاوره و اخذ ویزای شینگن با مشاوران سام الیت تماس حاصل نمایید:

021-41517