مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا استرالیا

شناسنامه ایرانی

پاسپورت

یک قطعه عکس رنگی 6 در 4

کارت پایان خدمت سربازی یا معافیت از نظام وظیفه برای متقاضیان مرد ( 18 تا 50 سال )

مدارك مالی که توانمندی متقاضی را برای گردشگری در استرالیا را نشان دهد مانند گردش مالی حساب بانکی

گواهی اشتغال به تحصیل در صورت دانشجو بودن متقاضی ، قرارداد کاری در صورت اشتغال ، مجوز کسب ، مدارک تاسیس شرکت و … در صورت کارفرما بودن متقاضی

تذکر 1 :  اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بیشتر از تاریخ درخواست سفر به استرالیا باشد.

تذکر 2 : در صورتی دارای دعوتنامه هستید، دعوتنامه ، مدارك تابعیت و آدرس کامل اقوام یا آشنایان ساکن استرالیا را به مدارک خود ضمیمه کنید.

نکته : زمان رسیدگی به درخواست ویزای گردشگری استرالیا متغیر است ولی در صورت تکمیل بودن پرونده و مدارک معمولا پس از حدود 3 تا 5 هفته به درخواست رسیدگی خواهد شد و مشخص میگردد که فرد متقاضی واجد دریافت ویزای توریستی استرالیا میباشد یا خیر.

انواع ویزای توریستی استرالیا

  • ویزای توریستی
  • ویزای توریستی خانوادگی
  • ویزای توریستی کاری
  • ویزای توریستی پزشکی

همانطور که از عنوان این روادید مشخص است هر یک جهت مقصدی خاص و برای مدت زمان محدودی صادر میشود و دارندگان این ویزاها مجوز اقامت و کار در کشور استرالیا را نخواهند داشت.