همه چیز درباره ویزای توریستی کانادا – مولتی و 5 ساله :

کانادا یکی از کشورهایی است که به دلیل شرایط اجتماعی و اقتصادی در زمره مقصدهای گردشگران و البته مهاجران قرار دارد. البته با توجه به میزان بالای تقاضا برای سفر به این کشور، مقررات بسیار محکمی از سوی دولت این کشور برای ورود شهروندان خارجی به این کشور وضع شده است.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی کانادا:

1- اصل پاسپورت متقاضی با حداقل 2 سال اعتبار (کپی ویزای شینگن در صورت دارا بودن)

2- تکمیل فرک 5257 – مشخصات فردی (فرم اولیه و نهایی توسط این شرکت ارائه می‌گردد.)

3- تکمیل اولیه فرم 5645 – مشخصات فامیلی (فرم اولیه و نهایی توسط این شرکت ارائه می‌گردد.)

4- دعوت‌نامه ی معتبر که به صورت ویژه توسط “سام الیت” ارائه می‌گردد.

5- برنامه سفر (توسط این شرکت ارائه می‌گردد.)

6- گواهی بانکی به روز که نشان دهنده آخرین وضعیت مالی باشد، به زبان انگلیسی با مهر بانک با مانده حساب بالا (نزدیک به زمان تحویل مدارک تهیه و به این شرکت همراه با سایر مدارک ارائه فرمایید.)

  • دقت شود بانک معادل دلار کانادا و یا آمریکا، موجودی را در متن نامه قید کرده باشد.

7- عکس دیجیتال (ترجیحا فایل عکس با فرمت JPEG با رزولوشن 300 DPI تحویل گردد.)

8- ترجمه شناسنامه.

9- ترجمه سند ازدواج در صورت همسفر بودن با همسر .

10- در صورت همراهی فرزندان حتما گواهی اشتغال به تحصیلشان ترجمه شود.

 11- ترجمه اسناد و مدارک مالی:

اسناد ملکی شامل سند ملکی، سند محل کار و در صورت اجاره‌ای بودن محل کار قرارداد اجاره محل کار

اسناد مالی شامل نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی  با مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش چهار ماهه حساب که نشان دهنده میزان درآمد ماهیانه متقاضی باشد. در صورتی که گواهی سپرده گذاری کوتاه مدت و یا بلندمدت، گواهی خرید سهام یا اوراق بهادار دارید نیز ارائه دهید (مدت اعتبار نامه تمکن مالی و پرینت ۴ ماه اخر، یک ماه است.)

12- ترجمه گواهی شغلی:

  • کارمندان بخش دولتی و خصوصی : گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت شده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه آخرین حکم کارگزینی.
  • صاحبان شرکت های خصوصی: ترجمه “آگهی تاسیس”، “آگهی تغییرات” و آگهی تصمیمات” شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت ۴ ماه آخر به لاتین.
  • تجار: ترجمه کارت بازرگانی، گواهی اتاق بازرگانی، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده، ترجمه لیست پرداخت بیمه.
  • مهندسان: ترجمه پروانه نظام مهندسی یا جواز ساخت.
  • کارخانه داران و صاحبان مشاغل آزاد: ترجمه پروانه بهره برداری، ترجمه جواز کسب و یا تولید، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت شده و ترجمه لیست پرداخت بیمه.
  • بازنشستگان: ترجمه حکم بازنشستگی و ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر بازنشستگی (در صورت افزایش حقوق، ترجمه حکم افزایش حقوق بازنشستگی ارائه شود.)

 13- ترجمه رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند. رضایت نامه باید از سوی کسی باشد که آن ها را همراهی نمی کند.

14- ترجمه کارت پایان خدمت برای آقایان

15- تهیه لیست سفرهای خارجی در پنج سال گذشته منطبق با مهرهای مربوطه در پاسپورت (لطفا کپی و اسکن تصویر مهرهای پاسپورت را به این شرکت ارائه فرمایید.)

(کلیه مدارک فارسی باید به زبان انگلیسی ترجمه رسمی شوند و ترجیحا به تایید دادگستری برسند.)

پروسه زمانی بررسی و عیب یابی و رفع آن توسط کارشناسان سام الیت به کمک خود شما حداکثر 3 روز به طول می انجامد.

بعد از تکمیل مدارک و تکمیل فرم درخواست ویزا و تاییدیه شما، نامه انگشت نگاری ظرف یک هفته تا 10 روز در اختیار شما قرار داده می شود و شما تا یک ماه فرصت دارید به یکی از دفاتر سفارت کانادا در آنکارا و یا استانبول مراجعه نمایید. در حال حاضر انگشت نگاری برای ویزای کانادا نیاز به تعیین وقت سفارت ندارد و شما در این بازه زمانی 1 ماهه میتوانید برای انجام انگشت نگاری اقدام کنید. پس از انجام انگشت نگاری باید منتظر جواب سفارت بمانید. این جواب دهی سفارت از 3 روز تا 90 روز ممکن است طول بکشد، اما در هر زمان که سفارت نتیجه را اعلام کند در عرض کمتر از 1 ساعت ما نتیجه را به شما اعلام خواهیم کرد.

اگر جواب منفی باشد، نامه سفارت مبنی بر رد درخواست در اختیار شما قرار داده می شود و اشکالاتی که به پرونده گرفته شده توضیح داده می شود  و در صورت امکان نسبت به رفع اشکالات اقدام میشود. اگر هم جواب مثبت باشد، پاسپورتتان را در اختیار ما قرار می‌دهید تا نسبت به تحویل آن به سفارت اقدام کنیم.

چند دلیل که باعث رد درخواست ویزای کانادا می‌شود:

دلیل عمده رد درخواست ویزای کانادا تشخیص افسر(آفیسر) ویزای سفارت کاناداست. به این دلیل که شما نتوانسته اید افسر را قانع کنید که به صورت موقت در کانادا مانده و فقط قصد سفر دارید. بنابراین باید برنامه ریزی شده نسبت به اخذ ویزای کانادا اقدام کنید.

 رد درخواست ویزای کانادا توریستی:

اگر شما قصد دریافت ویزای توریستی کانادا را دارید باید بدانید به دلایل زیر افسر ویزای کانادا می‌تواند ویزای شما را ریجکت کند

الف) نداشتن تمکن مالی برای تامین هزینه های سفر

ب) نداشتن تمکن مالی فرد دعوت کننده برای تامین هزینه های سفر شما

ج) قانع نشدن افسر ویزا برای اینکه شما قصد اقامت در کشور کانادا را ندارید.

د) داشتن سوء پیشینه

ه) پاسپورت سفید (تاکنون سفر خارجی نرفته باشید)

و) نداشتن برنامه دقیقی برای سفر.

ز) عدم سلامت مدارک درخواست شده و یا جعلی بودن آنها

اقدامات پس از رد درخواست ویزای کانادا:

بسیاری از متقاضیان ویزای کانادا سوال می‌کنند که پس از رد درخواست ویزای کانادا چه راه کاری هایی وجود دارد؟ آیا پس از رد درخواست ویزای کانادا امکان درخواست مجدد وجود دارد؟‌ دلایل رد درخواست ویزای کانادا چیست؟‌

بارها  تجربه شده است که متقاضی ویزای کانادا که در بار اول رد شده در دفعات بعدی موفق به اخذ ویزا گردیده است. مساله اصلی، دانستن این که دلیل اصلی مردودی پرونده ویزای کانادا چه بوده و اینکه افسر ویزا دقیقا به چه دلایلی ویزا را رد کرده است بسیار حائز اهمیت است. نامه رد درخواست که پس از انگشت نگاری در دفاتر وکالتی صادر می‌شود معمولا موارد کلی و جنرال را مورد اشاره قرار می‌دهد که این موضوع کمک دقیقی به متقاضیان جهت برطرف کردن مشکلات پرونده نمی‌کند. در این موارد امکان دریافت اطلاعات دقیق مبنی بر نظر افسر ویزا در هنگام رد درخواست پرونده وجود دارد و بر اساس آن متقاضی میتواند رویکرد افسر ویزا را نسبت به پرونده بداند. با دانستن دلایل اصلی رد درخواست ویزا، متقاضی میتواند شانس خوبی برای قبولی در دفعات بعدی داشته باشد. توجه داشته باشید که هرگز بدون ایجاد تغییر در پرونده درخواست مجدد ویزا ندهید زیرا به احتمال زیاد مجددا درخواست ویزای شما رد خواهد شد.

جهت دریافت مشاوره و اخذ ویزای کانادا با مشاوران سام الیت تماس حاصل نمایید:

021-41517