مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای کانادا

 

  • نوع ویزا: ویزای توریستی
  • مدت اقامت: سه تا شش ماه اعتبار و یا به تاریخ اعتبار پاسپورت ( تعیین مدت اقامت با تشخیص سفارت می باشد)
  • نوع: یک بار یا چند بار ورود
  • مبلغ دریافتی شامل دعوتنامه + پرداخت هزينه سفارت + هزينه تكميل فرم و ثبت نام آنلاین و پيگيري و مطلع سازي متقاضی از نتيجه نهايي میباشد
مدارک مورد نیاز:
1- پاسپورت حداقل با 2 سال اعتبار
2-تکمیل اولیه فرم 5257 – مشخصات فردی(فرم اولیه و نهایی توسط این شرکت ارایه میگردد)
3- تکمیل اولیه فرم 5645 – مشخصات فامیلی (فرم اولیه و نهایی توسط این شرکت ارایه میگردد) 
4-  تکمیل اولیه فرم 5713 (در صورت نیاز)  (فرم اولیه و نهایی توسط این شرکت ارایه میگردد)
5- دعوت نامه ( توسط این شرکت ارایه می گردد)
6- برنامه سفر(توسط این شرکت ارایه می گردد)
7-گواهی بانکی به روز که نشان دهنده آخرین وضعیت مالی باشد به انگلیسی با مهر بانک با مانده حساب بالا( نزدیک به زمان تحویل مدارک تهیه و به این شرکت همراه با سایر مدارک ارایه فرمایید. دقت شود بانک معادل دلار کانادا و یا آمریکای موجودی را در متن نامه قید کرده باشد)
8- عکس دیجیتال  ( ترجیحا” فایل عکس با فرمت JPEG با رزولوشن 300 دی پی آی تحویل گردد)
9-ترجمه شناسنامه
10-ترجمه عقد نامه ( چنانچه قصد سفر با همسرتان را دارید)
11-ترجمه اسناد و مدارک مالی ( سند ملکی، سند محل کار و در صورت اجاره ای بودن محل کار قرارداد اجاره محل کار، اسناد بورس و یا سهام شرکتها، حسابهای سپرده گذاری کوتاه مدت و یا بلند مدت)
12-ترجمه کواهی شغلی :
کارمندان بخش دولتی و خصوصی : گواهی اشتغال به کار، آخرین حکم کارگزینی، فیش حقوقی (ترجمه رسمی کلیه مدارک ضروری است)
صاحبان شرکت‌های خصوصی: روزنامه رسمی شرکت و یا هرگونه مدرکی که دال بر شاغل بودن داشته باشد (ترجمه رسمی کلیه مدارک ضروری است)
مشاغل آزاد: جواز کسب ، کارت بازرگانی، جواز تولید (ترجمه رسمی کلیه مدارک ضروری است)
13-ترجمه کارت پایان خدمت برای آقایان
14- تهیه لیست سفر های خارجی در پنج سال گذشته  منطبق با مهرهای مربوطه در پاسپورت ( لطفا” کپی و اسکن تصویر مهرهای پاسپورت را به این شرکت ارایه فرمایید )
( خواهشمند است جهت جلوگیری از اشتباه در تکمیل فرم، ذکر محل و تاریخ را روی برگه جداگانه منظور فرمائید برای مثال ( ترکیه (20 march 2015 -10 march 2015
 
 
*پس از تعیین وقت سفارت ،  متقاضی بایستی جهت انجام بیومتریک (انگشت نگاری) به یکی از دفاتر سفارت کانادا در آنکارا و یا استانبول حضورا” مراجعه نماید. در صورت تمایل به استفاده از خدمات سفر با این شرکت هزینه مربوطه به صورت جداگانه اعلام خواهد گردید که ارتباطی به هزینه ویزا نخواهد داشت.
* مدت تقریبی بررسی مدارک تا صدور ویزا پس از تکمیل پرونده و انجام بیومتریک بین 60 الی 80 روز  به طول خواهد انجامید.
 
 

مراحل تکمیل و ثبت پرونده متقاضی:
1- تکمیل پرونده متقاضی توسط بخش ویزای رهتورز
2- ثبت نام الکترونیک متقاضی توسط شرکت رهتورز
3- اخذ و ارسال نامه انجام بیومتریک (انگشت نگاری) توسط شرکت رهتورز
4- حضور متقاضی ظرف مدت حداکثر سی روز پس از ثبت نام الکترونیک در یکی از مراکز انگشت نگاری در ترکیه
5- پس از ثبت نام بخش ویزای شرکت رهتورز پرونده الکترونیک متقاضی را مرتبا” تا اعلام نتیجه مثبت و یا منفی مانیتور کرده و متقاضی  را در جریان نتیجه خواهد گذاشت.
 در حال حاضر سفارت کانادا در ترکیه به پرونده ها دو تا سه ماهه رسیدگی مینماید.