مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کشور هند

کپی شناسنامه از تمام صفحات

اصل پاسپورت

دو قطعه عکس رنگی 5 * 5 زمینه سفید

رزرو بلیط هواپیمایی

تکمیل فرم مشخصات

حداقل اعتبار پاسپورت تا 7 ماه

 

تذکر:  مدت زمان اقامت درهند با ویزای توریستی 1 ماه می باشد . و از تاریخ صدور ویزا تا سه ماه اعتبار دارد.

مدارک برای انواع دیگر ویزاهای هند : تحصیلی ؛ کاری ؛ پزشکی متفاوت می باشند لطفا جهت آگاهی از مدارک با شماره 88607088 تماسل حاصل فرمائید .