ویزای انگلستان

 

مدارک مورد نیاز:
1. اصل و کپی رنگی پاسپورت فعلی با حداکثر اعتبار نسبت به ویزای درخواستی به همراه اصل و کپی رنگی از پاسپورت های قبلی و کلیه صفحات آن
2. تکمیل اولیه فرم مشخصات فردی (فرم اولیه و نهایی توسط این شرکت ارائه می گردد)
3. تکمیل اولیه فرم مشخصات بستگان (فرم اولیه و نهایی توسط این شرکت ارائه می گردد)
4. دعوت نامه (توسط این شرکت ارائه می شود)
5. 4 قطعه عکس رنگی پشت زمینه سفید 3.5 cm * 4.5 cm و به صورت دیجیتال
6. ترجمه شناسنامه
7. ترجمه عقد نامه (چنانچه قصد سفر با همسرتان را دارید.)
8. ترجمه کارت پایان خدمت برای آقایان
9. سوابق سفری :
o تهیه لیست سفرهای خارجی در سال‌های گذشته منطبق با مهرهای مربوطه در پاسپورت ( لطفا کپی و اسکن تصویر مهرهای پاسپورت را به این شرکت ارایه فرمایید.)

10. مدارک مالی :
 o گواهی بانکی به روز که نشان دهنده آخرین وضعیت مالی باشد به انگلیسی با مهر بانک با مانده حساب بالا ( نزدیک به زمان تحویل مدارک تهیه و به این شرکت همراه با سایر مدارک ارائه فرمایید. دقت شود بانک معادل دلار آمریکا و یا پوند انگلیس موجودی را در متن نامه قید کرده باشد.)
o ترجمه اسناد و مدارک مالی (اسناد بورس و یا سهام شرکت ها، حساب های سپرده گذاری کوتاه مدت و یا بلند مدت)

11. اسناد مالکیت:
o ترجمه اسناد و مدارک ملکی (سند ملکی، سند محل کار و در صورت اجاره ای بودن محل کار قرارداد اجاره محل کار)

12. مدارک شغلی:

 ترجمه گواهی شغلی:
o کارمندان بخش دولتی و خصوصی: گواهی اشتغال به کار، آخرین حکم کارگزینی، فیش حقوقی و لیست بیمه (ترجمه رسمی کلیه مدارک ضروری است)
o صاحبان شرکت های خصوصی: لیست بیمه و روزنامه رسمی شرکت و یا هرگونه مدرکی که دال بر شاغل بودن داشته باشد (ترجمه رسمی کلیه مدارک ضروری است)
o مشاغل آزاد: جواز کسب، کارت بازرگانی، جواز تولید (ترجمه رسمی کلیه مدارک ضروری است)

*** پس از تعیین وقت سفارت، متقاضی بایستی جهت انجام انگشت نگاری به سفارت انگلستان در امارات حضورا مراجعه نماید.
*** مدت تقریبی بررسی مدارک تا صدور ویزا پس از تکمیل پرونده حداکثر 60 روز کاری خواهد بود.