مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزا برزیل

 

شناسنامه و کارت ملی و ترجمه رسمی آنها به انگلیسی.

پاسپورت با حداقل 7 ماه اعتبار.

3 قطعه عکس 6 در 4 رنگی با زمینه سفید.

ارائه جواز کار و یا اشتغال به کار برای افراد شاغل و یا گواهی بازنشستگی جهت افراد بازنشسته و ترجمه رسمی به انگلیسی.

ارائه فرم تمکن مالی و گردش 3 ماه آخر حساب بانکی.

ارائه بلیط رفت و برگشت هواپیما.

ارائه واچر هتل.

نکاتی در مورد ویزا برزیل :

مدارک ذکر شده در بالا جهت اخذ ویزای توریسیتی کشور برزیل می باشد و مدارک جهت سایر ویزا ها متفاوت است.

ویزا توریستی برزیل دارای اعتبار 90 روزه می باشد و پس ار ورود به برزیل 15 روز اعتبار دارد.

پروسه دریافت ویزا در سفارت برزیل حداقل 7 روز به طول می انجامد و این امکان وجود دارد که این مدت زمان، بیشتر طول بکشد.

انواع ویزا برزیل :

  1. ویزا مسافرتی
  2. ویزا کار
  3. ویزا تحصیلی