مدارک مورد نیاز جهت دریافت ویزا کشور آفریقای جنوبی

 

اصل پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار .

کارت ملی و شناسنامه ایرانی .

2 قطعه عکس رنگی 6 در 4 رنگی تمام رخ با پس زمینه سفید که عکس پاسپورت نباشد و تا حد امکان تازه گرفته شده باشد .

گواهی اشتغال به کار و یا جواز کسب و ثبت شرکت و … گواهی اشتغال به تحصیل

مشخصات فردی ( آدرس محل کار و سکونت و شماره تلفن )

فرم تمکن مالی از بانک به همراه گردش 3 ماه آخر سپرده بانکی

بلیط رفت و برگشت هواپیما قطعی

رزرو هتل برای تمام روزها مطابق با بلیط هواپیما

انواع ویزا کشور آفریقای جنوبی

  1. ویزای گردشگری
  2. ویزای تحصیلی
  3. ویزای کار

نکاتی در مورد ویزا های کشور آفریقای جنوبی

ویزای توریستی آفریقای جنوبی  دارای اعتبار 1 ماه می باشد و شما در طول این 1 ماه امکان کار و یا تحصیل در این کشور را ندارید و این نوع ویزا قابل تمدید نمی باشد .